Antena 3 CNN Life Este ziua marii premiere a sezonului 7 Asia Express. Începe aventura extremă

Este ziua marii premiere a sezonului 7 Asia Express. Începe aventura extremă

asiaexpress
Este ziua marii premiere a sezonului 7 Asia Express. Începe aventura extremă
01 Sep 2024   •   10:54

Este ziua marii premiere a sezonului 7 Asia Express: în seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 începe aventura de pe Drumul Zeilor. Reality show-ul prezentat de Irina Fodor se întoarce în inima celui mai șocant amestec de culturi și credințe de pe Terra, tărâmul primei aventuri, Asia. 

Nouă echipe de vedete se aliniază la startul unei curse cu un traseu de 7.000 de kilometri, pe teritoriile a trei țări: Thailanda, Malaezia și Indonezia, țara marii finale a acestui sezon. Până acolo, însă, concurenții trebuie să facă față celei mai dificile competiții: cu o etapă în plus față de itinerarele precedente (11, în loc de 10) și cu cel mai greu început din istoria emisiunii, echipele trăiesc o aventură fără egal la capătul lumii – parcurgând traseul fără telefon, fără masă, cazare și transport asigurate, cu doar un dolar pe zi.

Concurenții vor ajunge încă de la primele misiuni în inima culturii tribale din nordul Thailandei. În căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express, vor descoperi tribul femeilor cu gâtul lung, cunoscute în întreaga lume pentru numeroasele inele metalice purtate la gât, ca simbol al frumuseții și grației. Competiția va intra într-un ritm trepidant chiar de la prima ediție, iar vedetele vor resimți din plin șocul startului fulgerător și al celor dintâi provocări istovitoare. Astfel, una dintre echipe pornește în prima etapă cu un singur concurent. Despre ce echipă este vorba și cum începe noua aventură de la capătul lumii vedem diseară, de la ora 20:00.

 

×
Subiecte în articol: Asia Express
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close