Antena 3 CNN Life Ce a pățit acest gamer profesionist după ce s-a despărțit de prietena lui. Fanii nu se pot opri din a face glume

Ce a pățit acest gamer profesionist după ce s-a despărțit de prietena lui. Fanii nu se pot opri din a face glume

o_1clgpqs7bfe0da71k2j1n1r1t7p8.jpg
23 Aug 2018   •   11:55

Gamer-ul profesionist care și-a părasit iubita descrisă ca fiind „cea mai frumoasă fată de la meteo din întreaga lume” a pierdut campionatul de jocuri pentru care a decis să o părăsească și anume Campionatul Call of Duty.

Douglas Martin, alias FaZe Censor, a devenit celebru în presă când s-a despărțit de Yanet Garcia, astfel încât să se poată instrui full-time pentru un turneu online.

În urma înfrângerii, jucătorul mexican de 23 de ani a spus furios celor 1,3 milioane de fani de pe Twitter: "Nu o vreau pe Yanet înapoi!"

Fanii au crezut că a fost supărat să-și încheie relația pe termen lung cu tânără în vârsta de 27 de ani, pentru ca apoi sa piardă campionatul. La fel au crezut si cei 7,5 milioane de fani ai ei, însă Martin a insistat ca nu are regrete.

El a scris: "M-am întors în acest an si am spus că o să câștig campionatul. Mă simt atât de prost. Chiar credeam că echipa noastră ar putea face asta. Câteva clipe mai târziu însă, a scris furios pe Twitter: "Și nu, nu o vreau pe Yanet înapoi, vă rog să vă opriți cu glumele."

După despărțirea de luna trecută, Garcia a apărut în emisiunea TV  "Today" unde a vorbit despre perioada grea prin care a trecut."Eu de fapt nu-l judec, dimpotrivă, îi urez succesul, sper că câștige acel campionat și ca îi va oferi tot ce dorește".

Sursă: NYPost 
 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close