Antena 3 CNN Life Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie

Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie

doua gemene in costum de baie care zambesc
Ideea neobişnuită de a căuta un iubit comun le-a venit după mai multe relaţii eşuate, din cauza faptului că iubiţii deveneau geloşi pe timpul pe care cele două fete îl petreceau împreună. Sursa foto: instagram
de N.B.    |    04 Oct 2024   •   11:31

Amelia și April Maddison, două gemene din Marea Britanie, au făcut o declarație surprinzătoare care a atras atenția tuturor. Cele două surori, în vârstă de douăzeci de ani, au dezvăluit că își doresc să împartă nu doar viața lor, ci și un posibil partener romantic, visând să aibă un "iubit comun".

De-a lungul timpului, cele două tinere au împărţit totul, de la jucării la haine, dar şi la diverse experienţe de viaţă. Chiar şi în privinţa vieţii amoroase, cele două surori susţin că au gusturi asemănătoare în alegerea partenerilor. 

"Ne plac băieții înalți, musculoși, cu tatuaje și frumoși. Dar cel mai important, trebuie să fie amabili, cu picioarele pe pământ și cu un bun simț al umorului", a explicat April pentru News.com.

Ideea neobişnuită de a căuta un iubit comun le-a venit după mai multe relaţii eşuate, din cauza faptului că iubiţii deveneau geloşi pe timpul pe care cele două fete îl petreceau împreună. Astfel le-a venit ideea să încerce şi varianta unui partener comun pe care să îl împartă în mod egal.

"Iubitul nostru va putea să doarmă doar cu una dintre noi, pe rând. Poate să stea jumătate din săptămână cu una dintre noi și jumătate cu cealaltă", a precizat April, despre cum ar funcționa o asemena relație.

Cât priveşte gelozia, surorile au luat în calcul şi acest aspect şi au ajuns la concluzia că nu ar putea apărea o astfel de sentiment între ele.

Gemenele sunt conștiente că situația lor ar putea să pară neobișnuită pentru ceilalți, dar resping eventualele critici. 

"Atât timp cât suntem fericite și nu facem rău nimănui, părerea celorlalți nu contează", au mai spus ele.

Viitorul lor partener va trebui să țină cont și de cariera lor, deoarece Amelia și April câștigă deja mult din conținutul pe care îl creează pe platforma OnlyFans, unde au acumulat peste opt milioane de dolari. De aceea surorile susţin că nu sunt interesate de partea financiară a unui potențial iubit.

"Nu trebuie să ne facem griji pentru banii lui, pentru că avem deja un venit foarte bun", au subliniat ele, adăugând că "oricine ar vrea să petreacă măcar o noapte cu două gemene identice, dar noi chiar căutăm pe cineva potrivit pentru noi".

Astfel, Amelia și April Maddison rămân unite nu doar în relația lor de surori, ci și în dorința de a împărtăși toate aspectele vieții, inclusiv o relație amoroasă.

×
Subiecte în articol: gemene Marea Britanie Only Fans
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close