Antena 3 CNN Life Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor

Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor

Chiara Ferragni Fedez
Tânăra influencer Chiara Ferragni și cântărețul Fedez s-au întâlnit pentru prima oară după separare pentru a stabili condițiile divorțului Foto: Gettyimages
de N.B.    |    14 Sep 2024   •   10:00

Tânăra influencer Chiara Ferragni și cântărețul Fedez s-au întâlnit pentru prima oară după separare pentru a stabili condițiile divorțului și mai ales pe cele legate de aspectele financiare sau de custodia celor doi copii, Leone de 6 ani și Vittoria de 3 ani.

Cei doi foști soți ar fi găsit un acord inițial, apoi au intervenit multe tensiuni între ei. Chiara Ferragni a decis să se ocupe de tot ce înseamnă îngrijirea și întreținerea copiilor, după ce Fedez se pare că ar fi oferit o sumă pe care fosta soție a calificat-o drept "derizorie".

Conform Virgilio.it  avocații artistului au declarat că acesta este dispus să susțină cheltuielile cu educația pentru cei doi copii, precum și o parte din îngrijirea medicală a acestora. În plus cântărețul și-a exprimat disponibilitatea să își vadă copiii conform programului prevăzut de lege, cu weekenduri alternative. 

Până în acest moment niciunul dintre protagoniști nu a comentat public ceea ce a vehiculat presa cu privire la prima întâlnire legată de divorț.

Chiara Ferragni și Fedez s-au despărțit în iarnă, după așa numitul scandal "Pandoro Gate", în cadrul căruia Chiara Ferragni a fost acuzată de procurorii italieni că a falsificat o acțiune de binefacere și că banii obținuți din respectiva campanie au intrat de fapt în conturile ei. 

Cei doi soți au petrecut apoi o vară plină de bârfe, în care cântărețul a fost văzut în compania mai multor femei frumoase, în timp ce despre Chiara Ferragni s-a zvonit că ar avea o relație cu Silvio Campara, managerul brandului Golden Goose.

×
Subiecte în articol: Chiara Ferragni Fedez Italia divort custodie
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close