![tensiuni uriase in orientul mijlociu atac israelian asupra yemen zeci de avioane inclusiv f35 tensiuni uriase in orientul mijlociu atac israelian asupra yemen zeci de avioane inclusiv f35](https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2024/07/20/tensiuni-uriase-in-orientul-mijlociu-atac-israelian-asupra-yemen-zeci-de-avioane-inclusiv-f35-913614.jpg)
Pare o întrebare retorică, dar totuşi nu este aşa. Cartofii prăjiţi, care se vând extrem e bine în restaurantele fast-food, conţin mai multe ingrediente decât ne-am aştepta.
Astfel că pe lângă cartofi, ulei, sare, în lista ingredientelor mai intră şi ZAHĂRUL (mai exact dextroza, un ingredient care le oferă culoarea galben-aurie a cartofilor), şi pirofosfatul - un acid care previne înnegrirea cartofilor (un proces natural al legumei).
Aşadar, atunci când comandaţi o porţie de cartofi prăjiţi, lângă un meniu fast-food veţi şti ce ingrediente conţine.