Antena 3 CNN Life Descoperă terapia HHO®, o abordare inovatoare în sănătatea corpului tău

Descoperă terapia HHO®, o abordare inovatoare în sănătatea corpului tău

pacient care beneficiaza de terapia hho
Terapia HHO® a apărut ca o opțiune inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății. Sursă foto: Oblyo
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2024   •   10:22

Asigurarea sănătății ar trebui să reprezinte o prioritate pentru fiecare persoană, iar pe lângă tratamentele medicale tradiționale, în ultimii ani, au apărut și alternative.

În acest context putem aminti și de terapia HHO® care are scopul de a îmbunătăți starea generală de sănătate și de a grăbi recuperarea.

Terapia HHO® a apărut ca o opțiune inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății și recuperarea pacienților. Perfuzia Hemo-Hiper-Oxigenată, constă din trei etape: hemoperfuzia, hipertermia și oxigenarea, fiecare fiind concepute să lucreze în sinergie pentru a asigura mai multe beneficii pentru pacienți, inclusiv detoxifierea, stimularea sistemului imunitar și îmbunătățirea circulației sanguine.

Ce este terapia HHO®?

Această terapie avansata a sangelui este un protocol medical complex, utilizat pentru a sprijini sănătatea și recuperarea prin intermediul unei serii de procese care implică filtrarea, încălzirea și oxigenarea sângelui. Totul începe cu hemoperfuzia, un proces de filtrare avansată a sângelui prin care toxinele și impuritățile sunt eliminate, urmând ca mai apoi să aibă loc hipertermia, care constă în creșterea controlată a temperaturii corpului pacientului. Acest lucru poate stimula sistemul imunitar, ceea ce facilitează procesele naturale de vindecare și regenerare a organismului.

Hipertermia este cunoscută și pentru că poate viza celulele anormale, motiv pentru care are beneficii în tratarea cancerului. Ultima etapă este oxigenarea, în care sângele curățat este îmbogățit cu oxigen pentru a îmbunătăți funcția celulară și pentru a susține procesele de regenerare. Acest pas asigură un aport optim de oxigen către țesuturi și organe, sprijinind vindecarea și funcționarea eficientă a acestora.

Care sunt avantajele terapiei HHO®?

Unul dintre principalele avantaje ale acestei terapii este detoxifierea eficientă, realizată prin hemoperfuzie. Procesul asigură o curățare profundă a sângelui, eliminând toxinele și substanțele nocive acumulate în organism din cauza poluării sau a unei diete nesănătoase, iar eliminarea toxinelor favorizează îmbunătățirea stării generale de sănătate. Un alt beneficiu important al terapiei HHO® este stimularea circulației sanguine, ocazie cu care asigură o livrare mai eficientă a nutrienților și oxigenului către celule.

Această îmbunătățire este importantă pentru regenerarea țesuturilor și menținerea funcționării optime a organelor. În plus, oxigenarea intensă a sângelui ajută sistemul imunitar, stimulându-l și crescând capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor autoimune. Trebuie amintit și de reducerea inflamației din organism prin procesul de hipertermie și detoxifiere, ceea ce duce la ameliorarea simptomelor cauzate de bolile autoimune și reumatice. Oxigenarea sângelui favorizează accelerarea proceselor de vindecare și regenerare a țesuturilor, lucru benefic în recuperarea postoperatorie sau în cazul leziunilor cronice. În plus, terapia HHO® poate fi utilizată ca terapie adjuvantă pentru numeroase afecțiuni, inclusiv boli pulmonare, renale, hepatice, autoimune, cancer, infecții severe și boli reumatice.

Prin integrarea acestei terapii în planurile de tratament, pacienții pot beneficia de un sprijin suplimentar care îmbunătățește răspunsul la tratamentele convenționale și ajută la o recuperare mai rapidă. Terapia susține procesele de vindecare naturală ale organismului și favorizează optimizarea funcționării sistemelor interne, asigurându-se astfel că se obțin cele mai bune rezultate posibile în cadrul tratamentelor.

Când nu este recomandată această terapie?

Deși Terapia HHO® prezintă numeroase beneficii, este important să fie administrată sub supravegherea strictă a unui specialist deoarece pot exista câteva riscuri. Aici amintim de reacțiile alergice sau complicațiile la pacienții cu probleme de coagulare, iar monitorizarea atentă este esențială pentru a preveni infecțiile sau alte complicații, în special în cazul pacienților cu sistemul imunitar slăbit.

Vino la Quantica 720° pentru a avea certitudinea că ești pe mâini bune și că procedura se desfășoară în cele mai bune condiții. Trebuie să discuți cu specialistul despre istoricul medical pentru a putea fi evaluate riscurile și beneficiile înainte de a începe tratamentul, iar ulterior vei putea lua cea mai bună decizie.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close