Antena 3 CNN Life De ce pun unele ardelence mere în ciorbă! Când ai să afli motivul, ai să renunți să mai faci plăcintă cu ele!

De ce pun unele ardelence mere în ciorbă! Când ai să afli motivul, ai să renunți să mai faci plăcintă cu ele!

o_1cs6o97eu137h120m1evaf2j1ga98.jpg
13 Noi 2018   •   16:41

Toata lumea trebuie sa stie toate aceste trucuri practice. Un mar te poate salva in foarte multe situatii.

1. Coacere rapida a fructelor crude

Pune fructele necoapte int-o punga de hartie impreuna cu un mar ca sa le grabesti procesul de coacere. Merele emana etilena, care accelereaza coacerea fructelor.


2. Impiedicarea intaririi si faramitarii zaharului brun

La fel, puna zaharul brun intr-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar, apoi baga-l la frigider. Astfel zaharul brun nu se mai intari.

3. Recuperarea supelor si ciorbelor foarte sarate

Daca ai gresit si ai pus prea multa sare la supa sau ciorba, o poti salva punand-o din nou la foc timp de 10 minute impreuna cu cativa cartofi sau cateva felii de mere. Cartofii si merele vor absorbi sarea in exces.

sursa: Secretele

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close