Antena 3 CNN Life De ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta

De ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta

reasons-why-women-are-attracted-to-older-men-seduce-women-guide.jpg
de O.P.    |    29 Ian 2015   •   13:23
In marea lor majoritate, femeile sunt atrase inca de la cele mai fragede varste de barbati mai in varsta. Pentru barbati, intrebarea “de ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta” nu primeste mai niciodata un raspuns. Insa, psihologii si sociologii au cateva raspunsuri si pot explica foarte clar motivele femeilor pentru a fi atrase de barbati mai in varsta, in urma studiilor realizate.

ASADAR, IATA DE CE FEMEILE SUNT ATRASE DE BARBATI MAI IN VARSA Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca au impresia ca o relatie cu un astfel de barbat ofera stabilitate. Avand in vedere ca, potrivit psihologilor, toate femeile cauta stabilitate, acesta este unul dintre cele mai puternice motive.

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca acestia le rasfata. Potrivit ultimelor studii, barbatii mai in varsta au o atitudine semi-paterna cu privire la femeile mai tinere cu care sunt in relatie,

Femeile sunt atrase de barbati mai in varsta datorita faptului ca ii considera mai inteligenti. Studiile arata ca sunt atrase de fapt doar de experienta mai bogata a barbatilor mai in varsta.

Femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta datorita faptului ca acestia dau impresia ca ar fi mai de incredere. De fapt, adevarul este ca stiu doar sa minta mai bine, sustin sociologii.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close