Ne gândim cu groază la mesele copioase de Paște, cărora nu le vom putea rezista, dar în special kilogramelor în plus care se vor depune. Potrivit One.ro, este inevitabil ca dietele să mai aibă aceleași efecte după o anumită vârstă, iar rezultatele vor fi mult mai greu de obținut.
Cu toate acestea, iată o dietă eficientă, ideală după Sărbătorile Pascale, care are la bază o supă numai bună pentru arderea grăsimilor. Cura este de şapte zile, iar urmând-o poţi slăbi între 5-8 kilograme.
Reţeta original:
-1 cub concentrat pentru supa de legume
-O conservă de roşii (480 g)
-O legatură de frunze de ţelină
-1,3 kg de morcovi curăţaţi şi feliaţi
-O varză mare tăiată mărunt
-6 cepe verzi tăiate
-450 g fasole păstăi
-Sare şi piper
-Condimente după gust
Mod de preparare
Amestecă toate ingredientele într-o oală mare, acoperă-le cu apă şi adaugă condimentele. După ce lichidul începe să clocotească, trebuie să reduci temperatura şi lasă să fiarbă până când legumele devin moi.
Planul de 7 zile
Ziua 1 - supă şi fructe (orice fel de fructe iîn afară de banane şi struguri). Bea cât mai multă apă, suc de merişoare şi ceai neîndulcit.
Ziua 2 - supă şi legume, preferabil vegetale, verzi. Evită porumbul, mazărea şi fasolea boabe. La cină poţi mânca un cartof copt.
Ziua 3 - Mănâncă supă, fructe şi legume (fără banane şi fără cartof).
Ziua 4 – Mănâncă supă şi oricâte banane doreşti. Bea, de asemenea, cât mai multă apă.
Ziua 5 – Poţi mânca 6 roşii, 300-400 grame de carne la alegere şi fasole boabe. Serveşte o porţie de supă şi bea cel puţin 6-8 pahare cu apă.
Ziua 6 – Combină un fel de carne la alegere şi salată verde simplă. Poţi mânca 2-3 astfel de porţii. Serveşte cel puţin o porţie de supă.
Ziua 7 - Mănâncă fructe, legume şi orez brun în orice cantitate doriţi. Serveşte cel puţin o porţie de supă.