Antena 3 CNN Life Cum obții un împrumut rapid și simplu, cu garanția mașinii tale

Cum obții un împrumut rapid și simplu, cu garanția mașinii tale

masini
Împrumut rapid și simplu. Sursă foto: Freepik.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2024   •   10:02

Sunt momente în viață în care ai nevoie urgent de o sumă considerabilă de bani și nu te poți baza pe prietenii tăi. Ce faci în acest caz? Cataloghezi în minte toate variantele de creditare rapidă.

Și calculezi avantajele și riscurile fiecăreia. Excluzi din start opțiunea de a te împrumuta de la cămătari – de departe cea mai riscantă. Și nici să faci “afaceri” cu băncile nu prea îți surâde. Ai mai trecut prin asta și știi deja ce presupune procesul – multe hârtii de semnat, dobânzi nefavorabile, pierderi financiare pe termen lung etc.

Însă dacă ți-am spune că există o metodă de creditare și sigură și eficientă, și mai ales, fără riscuri și bătăi de cap? Singura condiție e să-ți lași mașina gaj. Atât. De restul ne ocupăm noi. Hai să citești mai departe, să vezi despre ce e vorba!

Evită birocrația și cerințele stricte ale băncilor!

Dacă alegi casa de noastră de amanet auto, poți să-ți iei la revedere de la birocrația și cerințele stricte ale băncilor. Noi îți oferim servicii de calitate înaltă, cu procese transparente și rapide. Astfel, te vom ajuta să-ți gestionezi cu încredere problemele financiare de care vorbeam la început.

Vino cu automobilul tău în locația noastră centrală, ușor de găsit, iar noi îți garantăm cea mai bună ofertă pentru el. Acest lucru presupune, în primul rând, un suport financiar rapid, fără documentație elaborată și așteptări interminabile. Și, totodată, fără a pune în pericol siguranța mașinii încredințate. Ținem mult la acest aspect, fiindcă de reușita punerii lui în practică depinde prestigiul amanetului nostru auto și a serviciilor premium puse la dispoziția clienților noștri.

Ești curios să afli în ce constă aceste servicii premium? O să le descoperi cât ai zice auto! Crede-ne, nu vei fi dezamăgit!

Ți-am pregătit cea mai bună ofertă – trei pachete speciale!

Aplică rapid pentru cele trei pachete din oferta noastră Best Deal și ai banii în mână.  Adică credit instant, fără probleme, fără clauze ascunse. Cele trei pachete speciale sunt:

  1. Pachet Bronz. Acesta presupune un împrumut până în 20 000 de lei, comision 0.3% pe zi, contract standard pe 30 de zile și 5 zile perioadă de grație cu comision recalculabil și acces pentru vânzare.
  2. Pachet Silver.  Acesta presupune un împrumut până în 50 000 de lei, comision 0.25% pe zi, contract standard pe 30 de zile și 10 zile perioadă de grație cu comision recalculabil și cosmetizare plecare prelată.
  3. Pachet Gold. Acesta presupune un împrumut peste 50 000 de lei, comision 5% lunar, contract standard pe 30 de zile și 10 zile perioadă de grație cu comision recalculabil, acces pentru vânzare și cosmetizare plecare garaj.

Oricare pachet ai alege dintre cele trei puse la dispoziție în cadrul ofertei Best Deal, împrumutul îți este virat instant și fără griji, cum spuneam. Iar siguranța mașinii tale e garantată!

Pașii prin care te putem ajuta în calitate de amanet auto

Noi, la Amanet Auto București, suntem gata să-ți fim alături la fiecare pas, pentru a beneficia de un credit cât mai avantajos și potrivit nevoilor tale financiare. Și, de asemenea, pentru a-ți demonstra că procesul creditării se desfășoară limpede și transparent, în așa fel încât să ai toată încrederea în noi. Așadar, pașii prin care te vom ghida sunt următorii:

  1. Evaluarea și împrumutul. Primul pas este să ne aduci mașina pentru evaluare. Noi vom estima valoarea automobilului tău și îți vom oferi un împrumut bazat pe o proporție din această valoare.
  2. Contractul de împrumut. Dacă accepți oferta noastră, vei semna un contract care stabilește termenii împrumutului. Inclusiv suma împrumutată, dobânda, taxele, cât și perioada de timp aferentă rambursării.
  3. Depozitarea automobilului. Mașina ta rămâne în custodia noastră pe toată durata împrumutului. Conform clauzelor contractuale, o vei putea lua în primire doar după ce rambursezi integral împrumutul.
  4. Rambursarea împrumutului. Te anunțăm pe această cale că ai o perioadă determinată (de regulă, câteva luni) pentru a rambursa împrumutul, plus dobânzile și taxele aplicabile. După rambursarea integrală, vei putea reintra în posesia mașinii.
  5. Nerambursarea împrumutului. Dacă nu rambursezi împrumutul în termenii agreați inițial, noi îți putem vinde mașina pentru a recupera suma împrumutată.
  6. Reglementări și legalitate. Ca orice amanet auto, și noi suntem reglementați de legi locale și naționale variabile. Este necesar ca atât tu, în calitate de proprietar de automobil, cât și noi, în calitate de amanet auto, să urmăm aceste reglementări pentru a nu ne confrunta cu probleme legale.

De ce să alegi Amanet Auto București?

Dintre toate celelalte amanete auto existente pe piața din România, noi ne mândrim cu servicii premium, așa cum ai descoperit cu ochii tăi, citind până aici, și cu un randament ridicat. Acest randament ridicat se datorează procedurilor noastre simple și eficiente, la polul opus față de serviciile bancare, de exemplu.

Astfel, ceea ce ne face să ieșim în evidență sunt următoarele calități esențiale:

  1. Proces rapid și simplu. Obții banii în numai câțiva pași, iar evaluarea mașinii tale se realizează în doi timpi și trei mișcări. Astfel încât să poți accesa împrumutul de care ai nevoie cât mai repede posibil.
  2. Siguranță și securitate. Mașina ta va fi păstrată în condiții optime de siguranță și va fi supravegheată 24/7 pentru liniștea ta.
  3. Dobândă competitivă. Dobânzile noastre sunt cele mai avantajoase de pe piață, pentru ca tu să te bucuri de un credit mai mult decât benefic.
  4. Flexibilitate. Soluțiile noastre sunt versatile, astfel încât luăm în calcul toate tipurile de autovehicule: mașini, camioane, autocare, chiar și utilaje. Este un atribut care ne ajută să fim cu un pas în fața concurenței, garantând, în același timp, satisfacerea unei game variate de nevoi ale clienților.
×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close