Antena 3 CNN Life Cum ne protejăm de COVID. Prof. Dulcan: Rămâne un singur lucru de făcut, dincolo de măsurile recomandate de medici

Cum ne protejăm de COVID. Prof. Dulcan: Rămâne un singur lucru de făcut, dincolo de măsurile recomandate de medici

Denisa Nedelcu
1 minut de citit Publicat la 23:45 27 Iul 2020 Modificat la 23:45 27 Iul 2020
o_1ee82krcdkvte5dps71cjsduab.jpg
Sursa foto: Agerpres

Medicul explică faptul că virusul, indiferent de originea lui, naturală sau animală, "are o inteligenţă proprie, care pare să fie în competiţie cu cea umană. (...) Rămâne un singur lucru de făcut, dincolo de mijloacele recomandate de medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului. 

Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai înalt decât cel al virusului", spune medicul neurolog și psihiatru, Dumitru Constantin Dulcan, potrivit comunitateahyperboreea.com.

Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea?

Profesorul explică faptul că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie. "Vibrațiile joase emise de gândurile şi acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili față de o mulțime de agenţi patogeni, aducându-ne unde suntem!

Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea? Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibrația să ne situează sub cea a virusului.

Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim şi simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur şi simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.

Dulcan: Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal

Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății", spune prof. Dulcan.

"În nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în faţa spectacolului funest la care asistăm. (...) Suntem ceea ce gândim! Suntem în al 12-lea ceas. Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal", atrage atenţia renumitul profesor Dulcan.
 

×
x close