Antena 3 CNN Life Cum arată cizmele gonflabile de lux create de un designer american: Costă peste 3.500 de euro și provoacă isterie pe internet

Cum arată cizmele gonflabile de lux create de un designer american: Costă peste 3.500 de euro și provoacă isterie pe internet

cizme gonflabile balon barbati rick owens
Cizme-balon create de designerul american. Sursa foto: Instagram/ Rick Owens
de M.L.    |    16 Oct 2024   •   23:57

Designerul american Rick Owens a prezentat, la începutul anului, colecția sa de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați toamnă-iarnă 2024, dedicată orașului său natal: Porterville, din sudul Californiei. Încă de atunci, publicul a fost șocat de imaginile din timpul defilării, cu modele care purtau niște cizme supradimensionate, cu aspect ciudat. Acestea se vând acum la prețuri uriașe.

Colecția a reflectat creșterea și extinderea imensă a zonei, datorită dezvoltării industriale de la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900, printr-un set de cizme gonflabile futuriste care îmbrățișează partea inferioară a picioarelor, realizate în colaborare cu Straytukay, un designer londonez care experimentează în volume arhitecturale.

Cizmele se umflă odată ce sunt încălțate. Acestea sunt confecționate din latex recoltat manual din Malaysia, iar prețul lor variază între 3.500 și 4.000 de euro.

Recent, pe o rețea socială, a fost publicat un filmuleț care prezenta, în limba română, aceste încălțări bizare și prețul lor de achiziție. Românii au început imediat să glumească pe seama lor:

„Îți poți umfla niște saci de gunoi cu 9 lei și îi pui în picioare. Efectul e identic. Doamne...”, a fost unul dintre comentarii.

„Dacă mă plătește cu 4.000 de euro încalț cizmele până la WC în fundul curții”, a scris altcineva.

„Cel mai scump test de inteligență”, a mai glumit un utilizator pe Instagram.

×
Subiecte în articol: fashion moda cizme incaltaminte designer
Parteneri
x close