Antena 3 CNN Life Cum arată "Casa Vrăjitoarei", devenită celebră pe internet după ce proprietarul a arătat interiorul spectaculos. Este inspirată din Hansel și Gretel și se află în Beverly Hills

Cum arată "Casa Vrăjitoarei", devenită celebră pe internet după ce proprietarul a arătat interiorul spectaculos. Este inspirată din Hansel și Gretel și se află în Beverly Hills

Spadena House sau "Casa Vrăjitoarei", este o locuință din Beverly Hills, California, inspirată de povestea Hansel și Gretel, care, privită din stradă, pare bântuită. Acum, un videoclip ajuns viral îl surprinde pe proprietar prezentând interiorul căsuței.

casa vrajitoarei spadena house
Cum arată "Casa Vrăjitoarei", devenită celebră pe internet după ce proprietarul a arătat interiorul spectaculos. Este inspirată din Hansel și Gretel și se află în Beverly Hills Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    22 Mar 2023   •   21:08

Celebrul youtuber american Caleb Simpson a reușit să filmeze interiorul Casei Vrăjitoarei, după ce l-a prins pe proprietar pe aleea din față, pe picior de plecare, și s-a autoinvitat în locuința acestuia din Beverly Hills.

Deși, de afară, casa are un aspect (intenționat) dărăpănat, interiorul este unul spectaculos și luxos.

Creatorul de conținut Caleb Simpson a devenit extrem de popular arătând o imagine mai realistă asupra vieții „new-yorkezilor de zi cu zi” cu populara sa serie de videoclipuri care prezintă tururi de apartamente.

"Întotdeauna mi-am dorit să încerc să arăt New York-ul într-un mod în care oamenii simt că sunt acolo", a spus Simpson, care are aproximativ 8,4 milioane de urmăritori pe TikTok, YouTube, Facebook și Instagram combinate.

În videoclipuri, Simpson, evidențiază studiouri minuscule, mansardele artiștilor sau case de oraș de milioane de dolari. Fiecare videoclip scurt îl prezintă pe Simpson care se apropie de o persoană de pe stradă pentru a discuta despre chiria ei, întrebându-i dacă le poate vedea apartamentul și apoi făcând un tur la ei acasă.

Respectând același format, Simpson a reușit să filmeze Casa Vrăjitoarei pe interior, imaginile devenind în scurt timp virale.

@calebwsimpson @mjlibow ♬ original sound - CALEB SIMPSON

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close