Antena 3 CNN Life Cum ajungi cel mai rapid la Aeroportul Otopeni dacă locuieşti în zona de nord a României

Cum ajungi cel mai rapid la Aeroportul Otopeni dacă locuieşti în zona de nord a României

aeroport otopeni
Cum ajungi cel mai rapid la Aeroportul Otopeni dacă locuieşti în zona de nord a României. Foto: unsplash.com
20 Aug 2024   •   15:35

Daca locuiesti in zona de nord a Romaniei si trebuie sa ajungi la Aeroportul Otopeni, ai la dispozitie mai multe variante de transport. Vrei sa afli cum poti sa ajungi cat mai repede? De la mersul cu trenul si pana la locul de parcare Aeroport Otopeni, acoperim tot ce trebuie sa stii cand vii la Henri Coanda. Continua sa citesti!

Calatoria cu trenul

Daca locuiesti intr-un oras mare, cum ar fi Cluj-Napoca, Iasi sau Oradea, poti lua un tren direct spre Bucuresti. De la Gara de Nord din Bucuresti, exista legaturi directe cu trenul catre Aeroportul Otopeni, cu autobuzul sau taxiul, cu o durata de aproximativ 20 de minute. Aceasta este o optiune convenabila si la indemana, mai ales daca preferi sa te relaxezi si sa eviti traficul rutier.

Totusi, dezavantajul major al acestei optiuni este timpul necesar pentru a ajunge la Bucuresti, deoarece calatoria cu trenul poate dura intre 8 si 10 ore sau chiar mai mult, plus intarzierile frecvente pe care trenurile le au in Romania.

Zborurile interne

Daca timpul nu iti permite sa alegi o varianta in care sa petreci mult timp pe drum, poti alege un zbor intern pana la Aeroportul Otopeni. Majoritatea oraselor mari din nordul Romaniei au zboruri directe spre Bucuresti. De exemplu, din Cluj-Napoca sau Iasi, zborurile catre Bucuresti dureaza in jur de o ora. Aceasta varianta este rapida si vei ajunge direct la destinatie fara sa pierzi prea mult timp pe drum.

Transportul cu autocarul

Exista o multime companii de transport care organizeaza curse regulate din orasele din nordul tarii catre Bucuresti. Durata calatoriei poate varia intre 7 si 10 ore, in functie de punctul de plecare si conditiile de trafic. Aceasta este o optiune potrivita pentru cei care au un buget mai restrans si nu se grabesc sa ajunga la destinatie.

Calatoria cu masina personala, plus parcare la Aeroportul Otopeni

Drumul din orasele din nordul tarii pana la Bucuresti este relativ simplu si bine semnalizat, desi poate dura cateva ore, in functie de punctul de plecare. Daca preferi confortul si flexibilitatea propriei masini, mersul cu masina personala este o optiune excelenta.

Ruta preferata de soferii care vin cu masina personala din nordul tarii este E60 si Autostrada A3, fiind traseul direct si cel mai rapid.

Odata ce ajungi in Otopeni, iti poti lasa masina la o parcare Aeroport Otopeni, aflata la cativa pasi de terminalele plecari – sosiri.

De ce sa alegi o parcare privata langa Aeroportul Otopeni?

1. Parcarile private sunt, de cele mai multe ori, pazite atat de agenti de securitate, dar si cu sisteme de securitate.

2. Exista foarte multe parcari la Aeroportul Henri Coanda, mai mult sau mai putin aproape de aeroport. Ai optiuni chiar si la doar 200m de terminalul de plecare.

3. Tarifele sunt competitive, ele variaza in functie de facilitatile oferite, plus distanta parcarii din Otopeni fata de Henri Coanda.

Asadar, dupa cum poti vedea, daca locuiesti in zona de nord a Romaniei si trebuie sa ajungi la Aeroportul Henri Coanda, ai mai multe optiune de transport: tren, autobuz sau masina personala.

Daca ai de gand sa vii cu masina si ai nevoie de un loc de parcare la Aeroportul Otopeni, Olimpia Airport Parking este alegere perfecta. Aflata la doar 5 minute de mers pe jos fata de aeroport, locuri acoperite si facilitati premium, este alegerea preferata a celor care vor sa isi lase masina intr-un loc cat mai sigur cu putinta.

Tu ce optiune vei alege, trenul, avionul, autocarul sau masina personala?

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close