Antena 3 CNN Life Cum a apărut soția lui Chapo la Săptămâna Modei de la Milano. Emma Coronel a făcut senzație

Cum a apărut soția lui Chapo la Săptămâna Modei de la Milano. Emma Coronel a făcut senzație

Emma Coronel
Emma Coronel, soția lui Chapo, pe podiumul Săptămânii Modei de la Milano. FOTO Instagram
de N.B.    |    24 Sep 2024   •   10:52

Emma Coronel a fost ultima soție a celui mai puternic traficant de droguri din America de Sud şi zilele acestea a defilat într-o rochie de mireasă la Palazzo Serbelloni pentru brandul american April Black Diamond.

Emma Coronel are 267 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, a fost soția lui El Chapo Guzman, unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din istoria Americii de Sud. El Chapo ispășește în prezent o pedeapă cu închisoare pe viață conform condamnării sale din iulie 2019.

Conform Corriere della Sera prezenţa Emmei Coronel pe podiumul de modă a stârnit multe controverse, iar brandul pentru care aceasta a defilat a anunţat prezenţa ei la eveniment şi a argumentat alegerea făcută: "Emma Coronel va arăta că într-o lume în care moda celebrează adesea frumusețea exterioară, noi ne propunem să arătăm o poveste mai profundă și mai puternică. Prezentarea noastră de modă nu se va concentra doar pe haine, ci pe poveștile care le dau viață. Ca designer, cred că toată lumea merită o a doua șansă. Iată de ce am luat decizia îndrăzneață de a angaja o femeie extraordinară ca protagonistă, o femeie care, în ciuda unui trecut marcat de controverse, a ales să-și rescrie viitorul.

Ea nu este doar un model pentru hainele noastre, este un exemplu de putere, curaj și speranță trecutul tulburat către un viitor promițător întruchipează mesajul pe care vreau să-l transmit prin această colecție: niciodată nu este prea târziu pentru a-ți schimba viața și fiecare femeie merită șansa de a păşi cu mândrie și încredere, indiferent de unde vine"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Fernando Arevalo (@sergiofarevalo1)

Emma Coronel a fost şi ea arestată în 2021 cu acuzaţia că ar fi fost complice a soţului ei în trafic de droguri şi spălare de bani. Cu șase luni înainte de a-și termina pedeapsa, aceasta a fost eliberată.

Mamă de gemene, fiice ale lui Chapo, Emma Coronel și-a reluat viața publică și profesională şi a început cu Săptămâna Modei de la Milano.

×
Subiecte în articol: emma coronel moda Milano El Chapo
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close