Antena 3 CNN Life Timp liber Film Cum a apărut Pamela Anderson la ultimul eveniment. Fanii ei sunt uluiți: „Ce s-a întâmplat cu ea?”

Cum a apărut Pamela Anderson la ultimul eveniment. Fanii ei sunt uluiți: „Ce s-a întâmplat cu ea?”

colaj cu doua fotografii cu pamela anderson
Pamela Anderson nu se mai machiază nici măcar atunci când merge la evenimente mondene FOTO: Getty Images
de Naty Badea    |    02 Oct 2024   •   11:07

După ce prietena ei bună care îi era şi make-up artist a decedat, Pamela Anderson nu a mai avut încredere în nimeni să o machieze. Astfel a decis să renunţe la machiaj, chiar şi la evenimente importante în care apare pe covorul roşu.

Model și actriță, simbol al anilor 1990, Pamela Anderson sfidează astăzi cu îndrăzneală standardele frumuseții la 57 de ani şi spune nu machiajului, decizie care a stârnit o grămadă de comentarii. Vedeta a luat această hotărâre în primul rând dintr-un motiv subiectiv afectiv: Alexis Vogel, cea mai bună prietenă a sa care îi era şi make-up artist a murit în 2019 de cancer la sân. Din acel moment vedeta sexy a decis să nu se mai machieze, ulterior a preferat un look natural, lăsând în urmă stereotipuri și idealuri de frumusețe, concentrând totul pe exprimarea "autenticității". 

Conform Il Messaggero chiar și la Săptămâna Modei de la Paris, ea a continuat să abordeze un look natural, spunând: "Nu pot sta pe un scaun de machiaj timp de trei ore. Nu vreau să fiu cea mai frumoasă fată din cameră. Nu încerc să concurez cu nimeni. Vreau doar să merg la spectacol și să văd niște haine frumoase." A se arăta autentică a devenit o nevoie reală pentru ea: "Nu călătoresc cu o întreagă echipă de înfrumuseţare. Mă îmbrac, mă machiez şi îmi fac părul singură".

Nu au întârziat să apară criticile din partea fanilor pe care alegerea făcută de vedeta sex simbol nu i-a lăsat indiferenți. "Dar ce s-a întâmplat cu ea? Pare neglijentă și dezordonată, nu este demnă de covorul roșu." Sau: "Ea a trecut de la o bombă sexy la o bătrână. Arată cu 10-15 ani mai în vârstă decât este. Ce s-a întâmplat cu ea?" Sau chiar mai rău: "Pentru Dumnezeu, te rog să te machiezi, altfel mă faci să regret timpul pe care l-am pierdut ca adolescent." 

Pentru Pamela Anderson, considerată un sex simbol, conceptul de frumusețe s-a schimbat, pentru ea este "ceva pur personal, nu așa cum ne doresc alții. Frumusețea vine din interior. Pasiunea, entuziasmul și senzualitatea vin din interior și sunt cele mai frumoase lucruri la orice vârstă." Fericită de alegerea ei, vedeta este foarte sigură că nu se va mai întoarce niciodată la cum arăta în trecut, adăugând că: "Simt că este cu siguranță o alegere îndrăzneață, dar sunt fericită că am făcut-o pentru că nu mi-aș fi dorit să urmăresc tinerețea, ceva de neatins sau zadarnic".

×
Subiecte în articol: frumusete make-up moda film
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close