Antena 3 CNN Life Culinar Uite cum se prepară maioneza de post. Este mult mai sănătoasă decât cea cu ou

Uite cum se prepară maioneza de post. Este mult mai sănătoasă decât cea cu ou

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 11:58 07 Dec 2017 Modificat la 11:58 07 Dec 2017
o_1c0o6etp711pc17ggue8qmpjbt8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Pentru post, este bine să optăm pentru maioneza din cartofi. Maioneza de post din cartofi se prepară cu următoarele ingrediente: doi cartofi, suc de lămâie proaspăt stors, o lingură de muştar, ulei, sare şi piper după gust.

Curăţăm cartofii şi îi fierbem în apă şi sare. După ce sunt gata, se scot şi se lasă la răcit, apoi se fac piure. Adăugăm muştarul şi o lingură de ulei, amestecând încontinuu, potrivit realitatea.net.

Se completează compoziţia cu muştar şi ulei până la obţinerea compoziţiei dorite. Adăugăm sare şi piper, după preferinţe.
 

×
Etichete: post
x close