Antena 3 CNN Life Culinar Ţi-a rămas cozonac de la Paşte? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

Ţi-a rămas cozonac de la Paşte? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 16:37 09 Apr 2018 Modificat la 16:37 09 Apr 2018
o_1cala0ipu1ff4pj1qj0kkt1vvr8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Vlăduț, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, le-a împărțășit telespectatorilor săi un secret culinar.

Poţi face savarine din cozonac vechi. Se prepară pe foc, un sirop din apă cu zahăr și esență de rom.
Pentru cantitatea de zahăr se va avea în vedere cât de dulce este cozonacul.

Se taie cozonacul în felii și se însiropează cu siropul fierbinte, apoi se lasă să se tempereze.

Se ung feliile de cozonac cu dulceață de vișine și se ornează cu frișcă bătută.

×
x close