Antena 3 CNN Life Culinar Ţi-a rămas cozonac de la Crăciun? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

Ţi-a rămas cozonac de la Crăciun? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

Vlăduț, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, le-a împărțășit telespectatorilor săi un secret culinar. Poţi face savarine din cozonac vechi.

o_1dtbo66ssrd7dbo37n10kinagb.jpg
Foto: Agerpres
de S.T.    |    30 Dec 2019   •   17:53

Se prepară pe foc un sirop din apă cu zahăr și esență de rom. Pentru cantitatea de zahăr se va avea în vedere cât de dulce este cozonacul.

Se taie cozonacul în felii și se însiropează cu siropul fierbinte, apoi se lasă să se tempereze.

Se ung feliile de cozonac cu dulceață de vișine și se ornează cu frișcă bătută.

×
Subiecte în articol: Vlăduț cozonac savarine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close