Antena 3 CNN Life Culinar Super rețetă! Budincă de fasole verde cu carne de vită

Super rețetă! Budincă de fasole verde cu carne de vită

<1 minut de citit Publicat la 13:54 12 Ian 2016 Modificat la 13:54 12 Ian 2016
fasole verde.jpg
Sursa foto: Pixabay
Fasolea verde se poate consuma in foarte multe feluri. Astazi va prezentam un preparat mai elaborat. Budinca cu fasole verde si carne tocata de vita este foarte gustoasa si satioasa.

Ingrediente
200 gr carne tocata de vita
2-4 catei de usturoi
3-4 rosii
2 cepe sau o legatura d eceapa de verde
2 morcovi
500 gr de fasole verde
6 cartofi albi
100 ml lapte
75 gr unt sau margarina
100 gr branza
sare
piper

Mod de preparare
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp se curata ceapa, morcovii si fasolea. Morcovii de taie rondele subtiri, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Fasolea se pune la fiert 5 minute.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Etichete: carne de vita
x close