Pastele sunt adorate de majoritatea oamenilor, fiind vorba despre un preparat delicios și sățios.
În general, rețetele pe bază de paste nu necesită multe ingrediente, iar modul de preparare este ușor și rapid.
Cu toate acestea, puține gospodine cunosc secretul sosului de roșii perfect pentru paste.
Gustul deosebit este dat, de fapt, de un anumit ingredient, care nu ar trebui să fie omis niciodată.
Totodată, datorită acestui ingredient, sosul de roșii devine cremos, fin și omogen, având textura perfectă pentru paste.
Astfel, secretul pentru un sos de roșii perfect este untul, care nu ar trebui să lipsească sub nicio formă.
Untul va amplifica aromele celorlalte ingrediente din sos, rezultând un gust unic, dar și un miros plăcut.
Multe gospodine folosesc ulei de măsline pentru a prepara sosul de roșii pentru paste, însă untul este cel care face diferența.
Astfel, înainte de a adăuga usturoiul, se topește în tigaie puțin unt. Când usturoiul devine ușor auriu, se adaugă roșiile și se lasă câteva minute la foc mic.
Atunci când compoziția devine groasă, se pot adăuga câteva linguri de apă. Se condimentează sosul cu sare, piper și frunze de busuioc, apoi se poate adăuga peste paste.