Antena 3 CNN Life Culinar Sarmale în foi de varză. Iată ingredientul care face diferența

Sarmale în foi de varză. Iată ingredientul care face diferența

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 18:38 06 Dec 2018 Modificat la 18:38 06 Dec 2018
o_1cad00tk0ejm9ac13vvs389tf8.jpg
Sursa foto: Pixabay

REȚETĂ SARMALE. Sarmale cu carne de porc în foi de varză.

REȚETĂ SARMALE. Ingrediente:

1 kg carne porc
3 cepe mari
5 linguri orez
4 linguri pastă tomate
1 linguriţă cimbru
2-3 kg varză murată
200-300 g costiţă afumată
2-3 foi dafin
sare și piper

REȚETĂ SARMALE. Mod de preparare:

Speli varza în apă rece și desfaci foile. Treci carnea şi ceapa prin maşina de tocat, pui totul într-un castron, adaugi orezul, cimbrul şi două linguri de pastă de tomate.

Condimentezi cu sare şi piper şi omogenizezi compoziţia. Apoi împachetezi toate sarmalele, toci varză şi aşezi pe fundul vasului în care le fierbi. Pui peste varză foile de dafin și așezi sarmalele. Acoperi cu varză tocată, diluezi în apă două linguri de pastă de tomate şi torni deasupra. Acoperi cu apă şi le pui pe foc 30 de minute. Le introduci în cuptor circa două ore.

×
Etichete: sarmale reteta
x close