REȚETE DE PAȘTE. Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.
REȚETE DE PAȘTE. Sorin Bontea: Eu recomand să combinați carnea de miel cu salate verzi, spanac proaspat, leurda, untișor, ceapă verde. Primăvara ne pune la dispoziție în piețe multe verdețuri sănătoase.
Cătălin Scărlătescu: Și eu optez tot pentru o salată verde. Și vă sfătuiesc să consumați carnea de miel în cantități moderate.
Florin Dumitrescu: Combinați carnea de miel cu verdețuri proaspete de sezon, spanac, leurdă, untisor, lobodă, ștevie sau cu un sos dulce-acrișor. Eu cred că e foarte important și vinul cu care o asociem: recomand să fierbeti carnea în vin, iar la masa să serviți un vin potrivit.
Citește mai multe detalii pe iadulbucatarilor.a1.ro.