Desi in mod normal salata boeuf se face cu carne de vita, fiecare pune ce are sau ce ii place: carne de pui, de curcan, de porc, salata va fi la fel de gustoasa. Mie imi place foarte mult sa adaug si mazare, insa nu e musai decat daca va place.
SALATA BOEUF. Ingrediente
1/2 kg cartofi
1/2 kg telina
1/2 kg morcov
1/2 kg pastarnac
1/2 kg carne vita
1 borcan castraveti la otet
mustar dupa gust
maioneza dupa gust
sare, piper
Mod de preparare
Se spala legumele si se pun la fiert. Intr-un alt vas se fierbe carnea. Dupa ce s-au fiert se scot, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.
Se toaca marunt legumele, carnea si castravetii.
Se adauga mustarul, maioneza sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine cu mana, apoi se aseaza pe platou si se orneaza dupa bunul plac al fiecaruia.
Sursa: caietulcuretete.com