Antena 3 CNN Life Culinar Rețetă pentru o cină delicioasă - Budincă cu piept de pui și cartofi

Rețetă pentru o cină delicioasă - Budincă cu piept de pui și cartofi

<1 minut de citit Publicat la 15:47 29 Mar 2017 Modificat la 15:47 29 Mar 2017
o_1bcd3aq6ad7p1s4lggq1liqgc38.jpg
Sursa foto: Pixabay

Budinca cu piept de pui și cartofi reprezintă soluția pentru o cină delicioasă și sățioasă. Modul de preparare este foarte ușor, iar rezultatul este impresionant.

Timp de preparare 30 minute, timp de gătire 15 minute.

Ingrediente (pentru patru porții): 400g cartofi, 300g piept de pui, 3 ouă, 3 linguri de smântână, jumătate linguriță de sare, un sfert linguriță piper măcinat.

Mod de preparare: Se curăță cartofii și se fierb împreună cu puiul. După fierbere, ingredientele se taie cubulețe, se asezonează cu sare și piper și se lasă la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei, timp de 3 minute. După acest pas se ia un bol mare unde se bat ouăle cu smântâna.
Se pun în tavă (20x20 cm) cartofii și pieptul de pui prăjit și se toarnă deasupra compoziția de ouă. Tava se dă la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 180°C.  Se servește caldă. Poftă bună!

 

×
Etichete: cartofi cina reteta
x close