Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta de pârjoale cu hrișcă gătită de Lidia Fecioru

Rețeta de pârjoale cu hrișcă gătită de Lidia Fecioru

Redacția Antena 3 CNN
<1 minut de citit Publicat la 10:22 09 Dec 2021 Modificat la 10:23 09 Dec 2021
lidia fecioru
Sursa foto: Antena 3

Pârjoale cu hrișcă

1. Carne tocată

2. Hrișcă 

3 . Ceapă

4  Morcov

5. Usturoi 

6. Lapte 

7. 2-3 felii de pâine 

8.100gr de unt

Sare , piper după gust

Hrișca o prăjim un pic, înainte de a o pune la fiert. Proporția este 1/3 apă. Modul de preparare îl puteți vedea AICI.

Cum putem apăra bucătăria de energii negative: ”Se pune la intrare în casă sau într-un colț”

”Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura... de protecție”, explică Lidia Fecioru în timp ce gătește.

×
Etichete: Lidia Fecioru reteta
x close