Pentru o gustare ușoară și delicioasă, care poate fi servit în această perioadă, recomandăm clătitele de post. Le puteți combina perfect cu o umplutură preferată veți obține o gustare minunată. Cu aceste clătite spectaculoase, cu siguranță îi veți impresiona pe toți.
Ingrediente: 200,00 g Făină, 200,00 ml spă fiartă, 0,50 linguriță Bicarbonat de sodiu, 50,00 ml Ulei rafinat, 0,50 linguriță Sare, 3,00 linguri Pătrunjel, 0,30 linguriță Turmeric.
Mod de preparare: Într-un bol amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Treptat turnați apa fiartă răcită și bateți bine cu mixerul, până obțineți un blat fără cocoloașe. Adăugați în aluatul obținut 50 ml. ulei și, pătrunjelul tocat și turmericul, și amestecați din nou cu mixerul. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 20-25 de minute, informează savuros.tv. Într-o tigaie încinsă cu puțin ulei turnați aluatul în foi subțiri și prăjiți clătitele.