Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta de pască fără aluat de pe vremea bunicii. E perfectă pentru masa de Paște

Rețeta de pască fără aluat de pe vremea bunicii. E perfectă pentru masa de Paște

Daca te gandesti sa faci pasca, aceasta reteta simpla iti va fi de ajutor. Ingredientele sunt simple si usor de gasit.

o_1e5pkmk0r11j81m86tcd5911lo4b.jpeg
13 Apr 2020   •   14:27

Ingrediente: 

Branza de vaci 300 g, 
unt 100 g, 
zahar 150 g, 
stafide 60 g, 
faina 2,5 linguri, 
oua 3, 
lapte 1 pahar, 

telemea de oaie 80 g, 
coaja de lamaie, 
vanilie 1 plic, 
smantana 120 g, 
zahar pudra.

Mod de preparare: 

Se face un sos alb din 60 g unt, 2 linguri faina si lapte, apoi se amesteca cu branza de vaci stoarsa.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: pasca Paste
Cele mai noi știri
Parteneri
x close