Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta de pască fără aluat de pe vremea bunicii. E perfectă pentru masa de Paște

Rețeta de pască fără aluat de pe vremea bunicii. E perfectă pentru masa de Paște

<1 minut de citit Publicat la 14:27 13 Apr 2020 Modificat la 14:27 13 Apr 2020
o_1e5pkmk0r11j81m86tcd5911lo4b.jpeg

Ingrediente: 

Branza de vaci 300 g, 
unt 100 g, 
zahar 150 g, 
stafide 60 g, 
faina 2,5 linguri, 
oua 3, 
lapte 1 pahar, 

telemea de oaie 80 g, 
coaja de lamaie, 
vanilie 1 plic, 
smantana 120 g, 
zahar pudra.

Mod de preparare: 

Se face un sos alb din 60 g unt, 2 linguri faina si lapte, apoi se amesteca cu branza de vaci stoarsa.

Continuarea AICI. 

×
Etichete: pasca Paste
x close