Antena 3 CNN Life Culinar REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele

o_1b4hgmp7q8251031is7bb8g0r8.jpg
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    21 Dec 2018   •   15:10

REȚETĂ de TOBĂ. Toba de porc este un preparat nelipsit de pe masa de Crăciun. La prepararea tobei de casă se folosesc în principal: cap, urechi, limbă, şorici, slănină, toate de la porc. Amestecul fiert cu mirodenii este "îmbrăcat" într-un stomac de porc. Produsul final se prezintă ca un preparat de porc în aspic.

REȚETĂ de TOBĂIngrediente:
- 1 bucată stomac de porc
- ½ bucată cap de porc
- 2 bucăți urechi de porc
- 2 bucăți limbă de porc
- 125 grame slănină
- 200 grame şorici
- câteva boabe ienibahar
- 2-3 foi dafin
- 2-3 căței usturoi
- 1 linguriță coriandru
- sare (aproximativ 10 g/l apă)

Mod de preparare, pe Delicatesa.ro

×
Citește mai multe din Culinar
» Vezi toate știrile din Culinar
Cele mai noi știri
Parteneri
x close