REȚETĂ. Cheesecake-ul e desertul perfect pentru sezonul cald. În afara faptului că e delicios, se poate prepara extrem de ușor și rapid.
REȚETĂ. Timp de preparare: 30 de minute
REȚETĂ. Ingrediente
Sosul de zmeură
o cană de zmeură dezghețată
o jumătate de cană de zahăr (100g)
2 linguri de apă
1 lingură de amidon de porumb
Blatul
o cană de firmituri biscuiți graham
o jumătate de cană de unt topit
Conținutul
o cană de ciocolată albă (170 g)
o cană de smântană
3 pachete de cremă de brânză light
o cană de zahăr pudră
o linguriță de vanilie
o jumătate de cană de zmeură proaspătă
REȚETĂ. Instrucțiuni
Sosul de zmeură
Într-un vas mic, adăugați zmeura și zahărul. Se dă la foc mediu și se fierbe 2-3 minute. Amestecați că o spatulă. Combinați apa și amidonul de porumb și amestecați în sos pentru a se îngroșa. Apoi puneți-l deoparte pentru a se răci complet (puteți accelera acest lucru prin turnarea într-un castron nou și plasarea lui în frigider).
Blatul
Într-un castron mediu, combinați biscuiții graham și untul topit.
Conținutul
Într-un castron mediu, amestecați ciocolata albă și jumătate din cana de smântână. Puneți la cuptorul cu microunde pentru 40 de secunde, apoi amestecați pasta obținută până devine netedă. Puneți castronul la frigider pentru a se răci.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu un mixer electric până când este netedă. Adăugați zahăr, vanilie și jumătatea de cană de smântână și amestecați până când aluatul este ușor și pufos. Adăugați ciocolată albă topită și bateți la viteză medie până la încorporare.
Puneți zmeura proaspătă în partea inferioară a crustei și adăugați umplutura de brânză în partea de sus, netezind cu o spatulă. Puneți câteva lingurițe de sos de zmeură pe partea superioară. Salvează sosul rămas pentru servire.
Răciți cel puțin 5 ore sau peste noapte înainte de a servi. Serviți cu sos de zmeură rămas și zmeură proaspătă.