Alegerea unui sos potrivit, îți pot face pastele delicioase. Conform Savuros.tv, această rețetă este foarte ușor de gătit iar rezultatul uimitor.
Timp de preparare: 35 minute
Timp de gătire: 30 minute
Ingrediente:
300,00 g Paste
300,00 g Piept de pui
1,00 Ceapă
200,00 g Ciuperci
2,00 linguri Ulei rafinat
100,00 g Parmezan
200,00 ml Smântână
100,00 ml Vin roșu
300,00 ml Apă fiartă
1,00 linguriță Sare
2,00 prize Piper negru măcinat
50,00 g Pătrunjel
Mod de preparare: Într-o cratiță prăjiți pieptul de pui tăiat bucăți mărunte și folosiți doar o lingură de ulei, asezonați cu sare și piper negru măcinat. În altă cratiță, folosind tot cu un pic de ulei, gătiți ciupercile feliate și ceapa tăiată mărunt. Asezonați cu sare și piper. Lăsați să se gătească 6-7 minute. Adăugați pieptul de pui peste ciupercile prăjite. Apoi adăugați: smântâna și vinul roșu. Gătiți la foc mic timp de 5-7 minute tot amestecul de ingrediente. La final, adăugați apa fiartă și pastele. Lăsați să se gătească aproximativ 20 de minute la foc mic, amestecând treptat. Când sunt fierte pastele, adăugați parmezan dat prin răzătoare și verdeața mărunțită.
Poftă bună!