Antena 3 CNN Life Culinar PAȘTE 2017. Ouăle şi cozonacul, cele două produse tradiţionale de bază pentru masa de Paşti, pot ascunde multe capcane

PAȘTE 2017. Ouăle şi cozonacul, cele două produse tradiţionale de bază pentru masa de Paşti, pot ascunde multe capcane

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 11:46 15 Apr 2017 Modificat la 11:46 15 Apr 2017
o_1bdockmip148m1v4i1opdem61end8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Ouăle şi cozonacul, cele două produse tradiţionale de bază pentru masa de Paşti, pot ascunde multe capcane.

De ani de zile se vorbeşte despre faptul că vospeaua de ouă poate fi toxică, însă acum, speciliştii spun că şi cozonacul făcut industrial conţine ingrediente care ne pot face rău.

Aşa că atenţie mare dacă vopseaua se ia pe mâini când curăţaţi oăle şi citiţi eticheta la cozonac, să verificaţi dacă sunteţi alergici la unele ingrediente la care nici nu v-aţi gândi că sunt folosite în reţeta cozonacului.

×
x close