Antena 3 CNN Life Culinar PAȘTE 2017. Cum să fierbi ouăle, ca să scapi de gălbenuşul gri-verzui

PAȘTE 2017. Cum să fierbi ouăle, ca să scapi de gălbenuşul gri-verzui

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 10:15 13 Apr 2017 Modificat la 10:15 13 Apr 2017
o_1bdj2i4hk1ihl1l5eegp7edo468.jpg
Sursa foto: Pixabay

PAȘTE 2017. Vopsitul ouălor de Paşte este o tradiţie frumoasă, dar fierberea acestora este un proces destul de complicat, având în vedere că, uneori, gălbenulul iese gri-verzui. Pentru a evita această situație, trebuie să respectați șapte pași, potrivit Adevărul.ro.

PAȘTE 2017. 1. Puneţi ouăle mari într-o oală suficient de largă, astfel încât să stea unul lângă celălalt şi nu unul peste altul.   

PAȘTE 2017. 2. Adăugaţi apă rece astfel încât să depăşească ouăle cu 2,5 centimetri.    

PAȘTE 2017. 3. Puneţi oala pe foc mare şi aşteptaţi ca apa să dea în clocot, de îndată ce se întâmplă acest lucru, aşezaţi capacul pe oală şi luaţi oala de pe foc.    

PAȘTE 2017. Citiți continuarea, pe Adevărul.ro.

×
Etichete: Paste paste 2017 pasti
x close