Antena 3 CNN Life Culinar Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă

Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 13:26 17 Ian 2020 Modificat la 13:26 17 Ian 2020
o_1dupjvc3b9ct8gcvn21ptd1ndbb.jpg
Foto: pixabay.com

Cafeaua îşi intensifică aroma dacă după măcinare o amesteci cu puţină sare şi capătă un gust deosebit, dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de fierbere. De asemenea, licoarea va avea o aromă grozavă dacă pui în ibric şi o bucăţică de ciocolată, potrivit avantaje.ro.

Cafeaua prăjită, de calitate bună, are culoarea tutunului – galben-ruginiu. Bobul este mat, aspru la pipăit, tare, dacă îl aruncăm pe masă, sare. Când cafeaua este prea lucioasă, e semn că a fost unsă cu grăsime, ca să i se mărească greutatea.

Contrar a ceea ce se crede, cafeaua nu numai că oferă energie, dar ajută şi la arderea grăsimilor, protejează ficatul şi îmbunătățește performanțele fizice.
 

×
Etichete: cafea
x close