Reţetă de cozonac Dubai. Desertul la modă al Crăciunului 2024
Publicat acum 8 ore si 55 minute
Cafeaua îşi intensifică aroma dacă după măcinare o amesteci cu puţină sare şi capătă un gust deosebit, dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de fierbere. De asemenea, licoarea va avea o aromă grozavă dacă pui în ibric şi o bucăţică de ciocolată, potrivit avantaje.ro.
Cafeaua prăjită, de calitate bună, are culoarea tutunului – galben-ruginiu. Bobul este mat, aspru la pipăit, tare, dacă îl aruncăm pe masă, sare. Când cafeaua este prea lucioasă, e semn că a fost unsă cu grăsime, ca să i se mărească greutatea.
Contrar a ceea ce se crede, cafeaua nu numai că oferă energie, dar ajută şi la arderea grăsimilor, protejează ficatul şi îmbunătățește performanțele fizice.