Antena 3 CNN Life Culinar Până acum ai făcut ciorba greșit. Cum se prepară cea mai banală mâncare

Până acum ai făcut ciorba greșit. Cum se prepară cea mai banală mâncare

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 14:04 17 Aug 2017 Modificat la 14:04 17 Aug 2017
o_1bnntl8k0194u19gr201joekpc8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Ciorba este una dintre cele mai bune invenții culinare: hrănește și hidratează în același timp. Un motiv să o consumați zilnic.

Un lucru este esențial. Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă (presupune exploatarea la potenţial maxim a fiecărui hectar, pentru a obţine o producţie cât mai mare), aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, potrivit stirileprotv.ro.

Este vorba de reziduuri, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creșterea legumelor.
 

×
Etichete: ciorba chimicale
x close