Antena 3 CNN Life Culinar Cum se face prăjitura care nu îngrașă

Cum se face prăjitura care nu îngrașă

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 15:57 04 Feb 2020 Modificat la 15:57 04 Feb 2020
o_1e087obfr8l61vkv1s3q1tsj1unrb.jpg
Foto: pixabay.com

Ingrediente

- 4 banane coapte
- 4 ouă
- 1/2 ceașcă fulgi de ovăz pisați
- o ceașcă de stafide
- o ceașcă ulei de măsline
- 2 linguri bicarbonat de sodiu
- un vârf de cuțit de scorțișoară

Preparare

Înainte de a te apuca de prepararea ei, aprinde cuptorul. Într-un vas, amestecă bine bananele, ouăle și uleiul, în așa fel încât să obții o pastă omogenă. Adaugă stafidele și amestecă din nou. În fine, adaugă fulgii de ovăz pisați, scorțișoara și bicarbonatul, potrivit avantaje.ro.

Unge o formă de prăjitură cu ulei și presară fulgi de ovăz mărunțiți, cam cât iei de două-trei ori cu vârful degetelor. Adaugă compoziția și bagă prăjitura în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, la foc mediu.
 

×
Etichete: prajitura reteta
x close