Antena 3 CNN Life Culinar Ce trebuie să faci ca drobul să nu se mai sfărâme la tăiat. Secretul ştiut de puţină lume

Ce trebuie să faci ca drobul să nu se mai sfărâme la tăiat. Secretul ştiut de puţină lume

o_1bcfm97uh1at5r2v1aln1a401hgh8.jpg
Sursa foto: Pixabay
de M.Z.    |    30 Mar 2017   •   16:27

O reţetă delicioasă de drob de miel, extrem de simplă, specifică sărbătorii de Paşte. 

Dacă vreţi să nu se sfărâme drobul la tăiere, trebuie să puneţi în compoziţie cel puţin 7-8 ouă proaspete, bătute cu furculiţa înainte, potrivit Realitatea.net.

Fie că este făcut din carne de miel sau curcan, important este să adăugați în compoziţie ouăle proaspete, bătute cu furculiţa. 
 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close