Dacă dorești să mănânci ceva inedit, atunci ai putea încerca să pui pe grătar câteva fructe, nu doar legume, dar și niște alimente pe care le ocolești de obicei cât mergi la iarbă verde.
Mămăligă.
Pentru că este cremoasă, este posibil ca unele persoane să nu pună pe grătar mămăliga. Cu toate acestea, dacă este lăsată la uscat pentru câteva ore, atunci se poate așeza pe grătar după aceea. Va fi crocantă și cu un gust aparte.
Brânză.
Pune pe grătar câteva felii de brânză. Ai grjă să fie mai groase, pentru a nu se topi cu ușurință. Pune puțin ulei de măsline pe aliment. Gustul te poate cuceri și poți încerca din nou.
Pepene roșu.
Pe o felie de pepene se poate pune puțină ceapă tocată. De asemenea, se adaugă sare și pier. Se lasă timp de 5 minute pe grătar, pentru a se carameliza. Se poate servi cu brânză topită.