Antena 3 CNN Life Culinar Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri

Ce greșeală fac gospodinele atunci când adaugă coaja citricelor în prăjituri

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 20:30 06 Dec 2017 Modificat la 20:30 06 Dec 2017
o_1c0mhc93tcgqcn1ku61caa4up8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Portocalele, lămâile și mandarinele sunt gustoase și pline de vitamine

Pentru a fi protejate de alterare, pe parcursul transportului şi în depozite, coaja lor este tratată cu substanţe chimice. Aceste substanțe nu prezintă niciun pericol, dacă nu sunt înghiţite.

Cu toate acestea, multe gospodine folosesc, pentru a da aroma prăjiturilor, coaja rasă de portocale sau de lămâi, conservată cu zahăr. Astfel, substanţele cu care au fost tratate fructele ajung direct în preparatele gătite, care devin astfel un pericol!

Citiți și:

Lămâile şi portocalele se vând în magazine cu un nou avertisment. Atenţie, coaja nu este recomandată pentru consum nici măcar spălată!

×
x close