Antena 3 CNN Life Culinar Așa prepari cei mai buni cârnați pentru Crăciun. Rețeta pe care o făceau bunicii noștri

Așa prepari cei mai buni cârnați pentru Crăciun. Rețeta pe care o făceau bunicii noștri

<1 minut de citit Publicat la 11:26 11 Dec 2017 Modificat la 11:26 11 Dec 2017
o_1c12ebqpc130f1dc5qqkisuqqp8.jpg
Sursa foto: Pixabay

Ingredientele sunt simple, naturale, dar rezulatul e pur si simplu delicios. Cârnaţii sunt un preparat specific sezonului de iarnă. În general, cârnaţii de casă se pregătesc după tăierea porcului. 

Ingrediente

3 kg carne tocată de porc (s-a tocat pulpă şi fleică)

100 gr usturoi

1 mână sare mare

20 gr boia

15-20 gr piper

sare grunjoasă, bicarbonat şi puţin oţet pentru curăţat intestineSecretul cârnaţilor de porc constă în ingredientele de calitate, proporţiile corecte, maţele potrivite şi uscarea/afumarea lor corespunzătoare.

Continuarea AICI.

×
Etichete: carnati Crăciun reteta
x close