Antena 3 CNN Life Culinar Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 14:41 16 Oct 2018 Modificat la 14:41 16 Oct 2018
o_1cpuasrelvg189p1j7l1r92h5e8.jpg
Sursa foto: Pixabay

REȚETĂ CIORBĂ DE PUI. Bogată în legume, ușor de preparat, dreasă cu ou, este ciorba ideală de făcut în timpul săptămânii.

Ciorba de pui. Ingrediente: 1 kg carne de pui, 1 morcov, 1 ceapă, 1 pătrunjel rădăcina, 1 felie țelină rădăcina (cca 50 gr), 1/2 ardei gras roșu, 150 ml bulion, 1 roșie bine coaptă decojită (poate fi din conservă), 1 ou, 3 fire leuștean, 3 linguri suc de lămâie (sau borș; pentru acrit), puțin ulei, sare.

Secretul gospodinelor din Oltenia? Oul se toarnă în ciorbă în fir subțire, că să se facă zdrențe. 

×
Etichete: ciorba pui Oltenia reteta
x close