Antena 3 CNN Life Culinar Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

Așa faci cea mai bună ciorbă de pui. Gospodinele din Oltenia folosesc un ingredient secret

o_1cpuasrelvg189p1j7l1r92h5e8.jpg
Sursa foto: Pixabay
de S.T.    |    16 Oct 2018   •   14:41

REȚETĂ CIORBĂ DE PUI. Bogată în legume, ușor de preparat, dreasă cu ou, este ciorba ideală de făcut în timpul săptămânii.

Ciorba de pui. Ingrediente: 1 kg carne de pui, 1 morcov, 1 ceapă, 1 pătrunjel rădăcina, 1 felie țelină rădăcina (cca 50 gr), 1/2 ardei gras roșu, 150 ml bulion, 1 roșie bine coaptă decojită (poate fi din conservă), 1 ou, 3 fire leuștean, 3 linguri suc de lămâie (sau borș; pentru acrit), puțin ulei, sare.

Secretul gospodinelor din Oltenia? Oul se toarnă în ciorbă în fir subțire, că să se facă zdrențe. 

×
Subiecte în articol: ciorba pui Oltenia reteta
Citește mai multe din Culinar
» Vezi toate știrile din Culinar
Cele mai noi știri
Parteneri
x close