Antena 3 CNN Life Culinar Am aflat secretul. Cum să faci cei mai buni gogosari în oțet, fără fierbere și fără conservant

Am aflat secretul. Cum să faci cei mai buni gogosari în oțet, fără fierbere și fără conservant

<1 minut de citit Publicat la 13:27 19 Aug 2017 Modificat la 13:27 19 Aug 2017
o_1bnt0dtcq15nc1dip1p0ov1a6u18.jpg
Sursa foto: Pixabay

Am aflat secretul. Iată cum puteți face cei mai buni gogosari în oțet, fără fierbere și fără conservant:

Ingrediente:

4 kg de gogosari
80 gr sare pentru muraturi
400 ml otet de vin de 9 grade 
400 gr zahar
o legatura frunze de telina
o lingura de boabe de mustar
o lingura de boabe de piper
cativa catei de usturoi
3 bucati de hrean
cateva frunze de dafin


Se spala bine gogosarii, se lasa sa se scurga de apa se scoate cotorul si semintele si se taie in patru. Se pun intr-un vas incapator. Separat se fierbe oterul cu zaharul si sarea pana se obtine o solutie omogena. Citiți continuarea aici. 

×
Etichete: otet
x close