Antena 3 CNN Life Culinar Acestea sunt cele mai comune alimente modificate genetic! Nu le mai consuma niciodată!

Acestea sunt cele mai comune alimente modificate genetic! Nu le mai consuma niciodată!

<1 minut de citit Publicat la 13:44 16 Aug 2017 Modificat la 13:44 16 Aug 2017
o_1bnla8o1v1bps15ri16421tqc1ava8.jpeg
Sursa foto: Pixabay

 Alimentele modificate genetic sunt acele alimente care contin gene transplantate de la alte organisme. Sunt rezistente la daunatori, ierbicide, ciuperci si virusi.  

Au un gust mai bun si cresc mult mai repede decat produsele organice.   Pana acum nu exista nicio dovada stiintifica ce poate sustine faptul ca produsele modificate genetic sunt daunatoare pentru oameni. Insa s-a dovedit ca unele dintre ele pot cauza reactii alergice. De exemplu, daca esti alergica la alune si mananci un produs ce contine gene de la alune, poti avea o reactie alergica.  Aproximativ 73% din soia, 33% din porumb, 65% din bumbac si 24% din rapita din intreaga lume sunt transgenice.  

Acestea sunt adaugate in alimente precum:

- carnati

- lactate si produse lacatate. Continuarea AICI.

×
Etichete: alimente carnati virusi
x close