Antena 3 CNN Life Rețeta de friptură de miel a lui chef Cătălin Scărlătescu. Puțini români știu care este ingredientul esențial

Rețeta de friptură de miel a lui chef Cătălin Scărlătescu. Puțini români știu care este ingredientul esențial

Gabriel Dano
<1 minut de citit Publicat la 18:01 30 Apr 2021 Modificat la 18:01 30 Apr 2021
o_1f4hko5cehg7149nvlq15s370sb.png

"Începem cu mielul, bine înțeles, că se face cel mai greu. Avem nevoie de o oală și în oală usturoi, o crenguță de cimbru și una de rozmarin, multă sare, piper boabe și unt, o felie generoasă. După ce s-a gătit usturoiul în unt, punem mielul. Și îl prăjim bine de tot.

Ingredientul esențial este vinul. Și se dă foc pentru a dispărea alcoolul. Avem nevoie doar de gustul de fructe de pădure. După ce a dispărut alcoolul din vin punem un pic de apă. Se pune capacul și la cuptorul setat la 160 de grade, timp de două ore și jumătate", a explicat Scărlătescu.

Simpaticul chef  ne învață în continuare cum să gătim și o garnitură plină de savoare pentru friptura de miel.

 

 

×
x close