Antena 3 CNN Life Cel mai răcoros aperitiv pentru zilele caniculare. Este servit în toare restaurantele de lux și se prepară în doar câteva minute! Rețeta zilei 

Cel mai răcoros aperitiv pentru zilele caniculare. Este servit în toare restaurantele de lux și se prepară în doar câteva minute! Rețeta zilei 

Diana Ionescu
<1 minut de citit Publicat la 06:05 05 Iul 2020 Modificat la 06:05 05 Iul 2020
Cel mai răcoros aperitiv pentru zilele caniculare. Este servit în toare restaurantele de lux și se prepară în doar câteva minute! Rețeta zilei 
Sursa foto: Pixabay

Frigăruile cu prosciutto și pepene sunt un aperitiv clasic italian, care nu se va demoda niciodată. Mozzarela și busuiocul din această rețetă vor adăuga un plus de gust preparatului, care va deveni cu siguranță unul dintre preparatele familiei tale. 

Ingrediente

- 1 pepene galben
- 12 frunze de busuioc proaspăt
- o cutie mare de bile de mozzarella
- 12 felii de prosciutto
- oțet balsamic
- bețe de frigărui

Preparare

1. Împarte pepenele în două iar apoi taie 24 de bucăți mici, de dimensiunea bilelor de mozarella
2. Asamblează frigăruile (12): începe cu pepenele, adugă o frunză de busuioc împăturită în două, o bilă de mozzarella, o felie de prosciutto iar la final adaugă încă o bucată de pepene 
3. Presară oțet balsamic peste frigărui și servește-le imediat. 

×
x close