Antena 3 CNN Life Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația

Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația

lewis2
Ananda Lewis, fostă vedetă MTV, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2020 FOTO: Instagram
de D.C.    |    21 Oct 2024   •   15:18

O vedetă care a fost diagnosticată cu cancer la sân a decis să nu se opereze și să „păstreze tumoarea”, iar acum face mărturisiri despre starea ei de sănătate.

Ananda Lewis, fostă vedetă MTV, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2020 și după ce a reflectat o perioadă asupra recomandării medicului de a face mastectomie și de a scoate tumoarea, a decis să nu facă intervenția, iar acum spune că are metastaze, iar boala a ajuns în stadiul IV.

În 2020, Lewis, care acum are 51 de ani, a spus într-o postare pe Instagram că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul III, după ce a refuzat ani în șir să facă mamografii din cauza fricii de expunere la radiații.

In timpul unui eveniment despre cancer, la care au participat Stephanie Elam de la CNN și prezentatoarea CNN Sara Sidner, care a fost, de asemenea, diagnosticată cu cancer de sân în stadiul III la începutul acestui an, Lewis a spus că a fost împotriva recomandării medicilor de a face o dublă mastectomie, relatează People.

„Planul meu la început a fost să elimin toxinele excesive din corp. Am simțit că organismul meu este inteligent și am decis să-mi păstrez tumora și să încerc să o scot din corp într-un mod diferit. Privind în urmă, mă gândesc că poate ar fi trebuit să o scot”, a spus ea

Elam a explicat că Lewis și-a administrat remedii homeopate, dar și medicamente și radioterapie, și-a făcut un program mai bun de somn și și-a stabilit o dietă mai sănătoasă. O perioadă, starea ei a fost mai bună, însă anul trecut a descoperit că boala s-a răspândit.

„A fost prima dată când am avut o conversație cu moartea, pentru că am simțit că așa stau lucrurile”, a spus Lewis.

Ea a explicat și de ce a decis să nu facă dubla masectomie: „Calitatea vieții a fost foarte importantă pentru mine și, da, vreau să mai rămân aici. Așa că a trebuit să o fac într-un anumit fel”, a mai spus ea.

 

×
Subiecte în articol: cancer cancer la san vedete
Parteneri
x close