Fiecare dintre noi are preferințe, atunci când luăm masa în oraș. Cine îți poate spune ce să nu comanzi, decât chiar bucătarii înșiși?
Primul lucru pe care trebuie să îl știți este să nu comandați niciodată carne bine făcută. De obicei, bucătarii păstrează tocmai pentru astfel de comenzi bucățile mai proaste de carne.
Uleiul de trufe, care de cele mai multe ori nu este ulei de trufe, ci are în compoziție numeroase chimicale.
Scoicile, pentru că sunt extrem de pretențioase în privința depozitării și servirii. ”E nevoie doar de una stricată și s-a terminat tot” explică Mary Dumont, chef la un restaurant din Boston.
Hamburgerul ”sofisticat”, pentru că este doar o metodă de a-ți lua mai mulți bani. ”Pun ingrediente scumpe, doar pentru a umfla prețul. Tocarea altor bucăți de carne, în afara celor clasice, este o risipă” apreciază un alt bucătar, care spune că nu există niciodată un motiv bun pentru a comanda un astfel de hamburger.