Antena 3 CNN Life Ce loc ocupă româncele în topul busturilor impresionante. Dar unguroaicele?

Ce loc ocupă româncele în topul busturilor impresionante. Dar unguroaicele?

o_1cjqmg9p410p416k1epni66uqn8.jpg
foto: Pixabay.com
01 Aug 2018   •   15:14

Cea mai amplă cercetare în cadrul căreia au fost luate în calcul măsurătorile bustului pentru un număr de 400.000 de femei din 108 ţări, inclusiv din România, Ungaria şi Bulgaria, a indicat care sunt posesoarele celor mai mari sâni naturali din lume, dar şi zonele lumii în care natura nu a fost prea generoasă la acest capitol cu reprezentantele sexului frumos.

În cadrul cercetării realizată de o echipă formată din oameni de lştiinţă din mai multe ţări, măsurătorile au fost făcute în mod clasic, fiind folosit centimetrul (pentru determinarea mărimei cupei şi a volumului sânilor), iar altele au implicat examinarea directă a participantelor şi scanarea 3D în cazul a 59 de ţări, după cum s-a precizat în cadrul publicaţiei „The Journal of Female Health Sciences”, potrivit Click!.

Conform datelor obţinute, americancele de rasă caucaziană au cei mai mari sâni naturali din lume, cu o mărime medie a cupei care depăşeşte măsura F, după măsurile europene, urmate de americancele de altă rasă decât cea caucaziană, locul trei a revenit canadiencelor, cu mărimea medie a cupei E, irlandezele s-au situat pe locul patru, Polonia pe locul cinci, iar Marea Britanie pe şase, cu o mărime medie a cupei D.

Româncele figurează pe locul 36, în timp ce unguroaicele s-au situat pe locul 23, bulgăroaicele pe 20, iar rusoaicele pe 40. La polul opus, cei mai mici sâni au femeile din Filipine, Malaezia, Bangladesh, Samoa sau Insulele Solomon.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close