Antena 3 CNN Life Care sunt secretele unei vieţi sănătoase. Anca Hâncu: La Longevity Expo Forum discutăm despre stilul de viaţă care asigură longevitatea

Care sunt secretele unei vieţi sănătoase. Anca Hâncu: La Longevity Expo Forum discutăm despre stilul de viaţă care asigură longevitatea

Anca Hancu_ La Longevity Expo Forum
Dr. Anca Hâncu va vorbi la evenimentul Longevity Expo Forum Fest, despre stilul de viata care asigura longevitatea. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    20 Oct 2024   •   21:46

Antena 3 CNN te invită să descoperi secretele unei vieți lungi și sănătoase la Longevity Expo Forum Fest. Evenimentul, dedicat terapiilor, tehnologiilor și produselor pentru longevitate va avea loc pe 22 și 23 octombrie, la Club Kong din Herăstrău. Intrarea este liberă. Medicul Anca Hâncu, doctor în științe medicale, a explicat cum putem să adăugăm ani vieții și viață anilor, adică să avem acea longevitate cu vitalitate, să trăim mai mult, dar să trăim bine. 

„Vor fi nume mari, din lumea medicală românească Vlad Ciurea, Gabriel Pană, va fi foarte multă lume specializată, Constantin Stan, specialiști în chirurgie plastică în toate procesele de regenerare și de longevitate.

Se va vorbi despre regenerare celulară, despre alimentație sănătoasă. Va fi și Simona Carniciu acolo vom vorbi despre activitate fizică, despre dieta longevității. Vor fi 2 zile marți și miercuri.

Începem sesiunea cu doamna Adriana Măerean și cu Lăcrimioara Frăsinanu, cu provocare de la 10:00 la 11:00, provocare care va fi ce facem cu îmbătrânirea, o prevenim sau o tratăm, adică o acceptăm sau o provocăm noi pe ea și o tratăm și nu o mai avem. Putem să o provocăm și vom vorbi și despre conceptul lui David Sinclair, care tocmai a fost în România și ne-a uluit pe toți cu teoriile sale. Multă lume știe deja din cărțile sale, astfel încât vă aștept la o dezbatere interesantă, pentru că vor veni informații și din partea noastră.

Dr. Anca Hâncu: „Sănătatea înseamnă și frumusețe"

Vom vorbi despre un stil de viaţă sănătos pentru prevenția afecțiunilor, pentru prevenția bolilor, detalii de stil de viață, detalii despre suplimente, detalii despre proceduri medicale, despre frumusețe. Pentru că sănătatea înseamnă și frumusețe și lumea este foarte mult interesată de frumusețe, dar trebuie să avem și bază să fim și sănătoși pentru a fi frumoși. Toate acestea împreună cu multe tehnologii inovatoare care vor ajuta pe fiecare care vine să înțeleagă mai bine.

Vor fi prezentate și clinici și SPA-uri și va fi acolo ceva fantastic, ceva foarte interesant și fiecare își va putea găsi subiectul interesant, subiectul pe care să-l detalieze și cu care să meargă acasă pentru a merge acasă cu mesaje clare.

Îi provoc să vedem ce facem cu îmbătrânirea, cum o tratăm sau o prevenim. De fapt, aici va fi cheia. Îi atragem prin aceste subiecte, prin aceste studii științifice, prin mesajele studiilor științifice pe care noi le vom prezenta prin alimentație, prin sfaturi despre activitatea fizică, prin discuții despre faimosul fasting. Toate acestea vor fi explicate.

Vă aștept marți este 22 octombrie, între 10 și 11 să discutăm despre stilul de viață care vă asigură longevitatea", a spus Anca Hâncu, doctor în științe medicale, la Antena 3 CNN. 

Revista Longevity Magazine și Antena 3 CNN te așteaptă la clubul Kong Herăstrău pe 22 și 23 octombrie! Intrarea este liberă.

Longevity Expo Forum Fest 2024 este un eveniment internațional dedicat promovării sănătății și longevitații organizat de Antena 3 SA.

×
Subiecte în articol: secretul longevității
Parteneri
x close