Antena 3 CNN Life Cântăreț mort pe scenă după ce s-a electrocutat în timpul unui concert

Cântăreț mort pe scenă după ce s-a electrocutat în timpul unui concert

Ayres Sasaki in timpul unui concert
Cântărețul brazilian Ayres Sasaki a murit după ce s-a electrocutat în timpul unui concert. FOTO Instagram Ayres Sasaki
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2024   •   18:20

Cântărețul brazilian Ayres Sasaki a murit după ce s-a electrocutat în timpul unui concert pe care-l susținea în Brazilia, scrie Sky News.

Ayres Sasaki, în vârstă de 35 de ani, a murit aproape imediat după ce a pus mâna pe un cablu și s-a electrocutat în timpul unui spectacol susținut la Hotelul Solar din Salinopolis, Brazilia, a informat presa locală.

Încă nu se știe clar cum s-a întâmplat tragedia. Sunt informații că Ayres Sasaki ar fi îmbrățișat anterior un fan care avea hainele ude pe el, în timp ce alte surse, inclusiv buletinul de știri Diario do Para, au transmis că Sasaki cânta la chitară atunci când a fost electrocutat.

Poliția din Salinopolis investighează moartea cântărețului, în anchetă fiind implicați experți care să analizeze cum s-a produs tragedia, a transmis site-ul de știri brazilian Istoe Gente.

Într-o declarație postată pe Instagram, Hotelul Solar a transmis regretul „ profund pentru pierderea dragului Ayres Sasaki” și a asigurat familia acestuia că colaborează cu anchetatorii pentru a se stabili cum s-a putut întâmpla așa ceva.

Pe pagina de Instagram a cântărețului fanii au postat numeroase mesaje în care și-au exprimat tristețea.

„A dispărut prea devreme. Atât de tragic. Transmit dragoste și rugăciuni familiei și prietenilor săi”, a scris o persoană.

Un alt fan a postat următorul mesaj: "Muzica ta va trăi. Dumnezeu să te binecuvânteze. Pace și iubire mereu".

Pe lângă cariera de artist, Sasaki lucra și ca arhitect.  

×
Subiecte în articol: muzica Brazilia morţi subite
Cele mai noi știri
Parteneri
x close